Társadalmi felelősségvállalás

A XXI. században, a környezeti problémák megelőzésében a modern vállalatoknak is fontos szerepe van.
Társadalmi felelősségvállalás

A XXI. században a környezeti problémák megelőzésére, illetve azok megoldásának sikerességéhez a civil a szervezetek mellett a modern vállalatoknak is fontos szerepe van a környezettudatos szerepvállalásban.

Cégünk mindennapi tevékenysége során kiemelt figyelmet szentel a fenntartható növekedés mellett a környezettudatos munkafolyamatok és technológiák alkalmazására. Fontos tényező számunkra, hogy a jövő generációi is hozzáférjenek bolygónk nélkülözhetetlen erőforrásaihoz.

Környezetbarát irodai működésünk során az európai zöld iroda kézikönyv pontjai az irányadóak.

Kulcsfontosságúnak tartjuk a működésünk során keletkező ún. technológiai hulladék csökkentését ezért többek között például rendszeresen megjelenő kiiadványainkat elsősorban digitális formában publikáljuk, juttatjuk el ügyfeleink részére.

Üzleti tevékenységünk során kizárólag a szükséges dokumentumok kerülnek nyomtatásra FSC tanúsítvánnyal rendelkező 100% újrahasznosított környezetbarát technológiával készült papírra.

A természeti erőforrások és irodai anyagok felhasználásának csökkentése.

Hulladékcsökkentés és újrahasznosítás: cégünk fő beszállítója a Nachreiner Gmbh. termékei újrahasznosított csomagolóanyagban kerülnek kiszállításra.

Közlekedésünk és termékeink szállításánál fő szempontként a CO2 kibocsátás csökkentését tartjuk irányadónak.

Aktivitásunk:

Környezetünk védelme érdekében aktuális projektünk keretén belül cégünk nemzetközi faültetési projektben vesz részt, aminek keretében 10 db kakaófa került kiültetésre ezzel többek között mintegy 550 Kg CO2 megkötésével járulunk hozzá egészségesebb környezetünkért.

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja.

Albert Einstein